Együttműködés a Petwisecare csapatával

Ezzel a nagyszerű hírrel még szeretnénk bejelentkezni így a karácsonyi készülődés közepén!

Sokan tudjátok, hogy állatorvosi asszisztensként és kutya terápiás masszőrként nem csak amellett vagyok elkötelezett, hogy Kedvenceidnek minőségi felszereléseket tudjak kínálni, hanem abban is, hogy a Gazdikat segítsük.

Ezért nagyon örültem, amikor Dr. Piller Pálma állatorvos, a Petwisecare alapítója felvette velem a kapcsolatot. 

Ha még nem ismernéd őket, akkor mit is tud a Petwisecare

- A Petwisecare megbízható és felkészült kutya és cica szittereket tud ajánlani Neked.

Minden szitterük állatorvos által tartott képzésben részesül, elsősegélynyújtási, betegápolási, etológiai, és táplálási tudással rendelkezik. A felügyelet során 0-24-ben rendelkezésére áll az állatorvosi tanácsadás, ha szükség lenne, vagy kérdés merülne fel. Tehát valóban biztonságban tudhatod Kedvenced, amikor rájuk bízod!

- A másik ok, amiért mi nagyon örülünk ennek az együttműködésnek, hogy így lehetőségünk van arra, hogy állatorvosi szakmai cikkekkel is segítsünk Benneteket. Dr. Piller Pálma állatorvos lát el minket a szakmai cikkekkel. ( Ebből rögtön olvashattok is egyet az ünnepekre vonatkozóan a következő blog postban.)

- Sőt, nagyon profi tanfolyamok is elérhetőek nálunk, ami által a Gazdik is felkészültebbek és tudatosabbak lehetnek, ezáltal gyakran megelőzve a bajokat, baleseteket, betegségeket!

Pálmával mindketten azt valljuk, hogy sokkal jobb megelőzni a bajokat, mint amikor már orvosi segítségre van szükség. Azonban ehhez elengedhetetlen, hogy a Gazdi felismerje a jeleket, tisztában legyen a veszélyekkel (pl mit nem szabad adni a kutyának), és megelőzze azokat. 

Az együttműködésünk keretében, pedig minden vásárlónk kedvezményt kap a Petwisecare szolgáltatásiból! :)

 

 

www.petwisecare.com

www.gazdisuli.hu

 

 

Ajánlott termékek

Älterer Post Neuerer Post