én-te-ő-mi-ti-ők

"Az Urban Fauna egy szerelem projekt, mert az én világom az állatok nélkül sivár. Ezért vagyok itt és te is ezért vagy itt!" 

Történetünk

Ahogyan elindult, úgy folytatódik.... bár közben az Urban Fauna projekt gazdát cserélt!

 

A lelkesedés és a szenvedély maradt!

 

Szabó-Kocsis Erika vagyok, az Urban Fauna Projekt új gazdája.

Hogy ki is vagyok én? Anya, Feleség, Gazdi, a hivatásomat tekintve pedig Terápiás kutyamasszőr, állatorvosi asszisztens és kutyakiképző.

A szenvedély fiatal korom óta megvolt az állatok felé, az út kanyargósabb és hosszabb volt, mire ide eljutottam, hogy valóban azzal foglalkozom, amit igazán szeretek és élvezek.

Zora kutyám indított el ezen az úton és nem volt megállás, aztán jött Mexi és az újabb kihívások. Terápiás masszázs, kutyaiskola, állatorvosi asszisztens……

Így több oldalról is ráláttam a kutyák, cicák életére, egészségére és a gazdik kihívásaira is.

Akartam egy oldalt, ahol segíteni tudok a gazdiknak és kedvenceinknek, tudással, információval, masszázzsal, és jó minőségű felszerelésekkel……. és ekkor jött az Urban Fauna..... Tetszett a szellemiség, ami mögötte van és a gondosan válogatott termékkínálat, és az a lelkesedés és szenvedély, amivel Zsófi csinálta!

Sok megbeszélés és egyeztetés után, mert Ő sem akarta akárkinek átadni, megállapodtunk, átveszem, átvesszük, a Férjemmel, mert az Ő bíztatása, tudása és lelkesedése is benne van, hogy …….. visszük tovább, amit Zsófi elkezdett, ugyanolyan szellemiségben, lelkesedéssel és szenvedéllyel!

Szeretnénk folytatni az Ő munkáját, tovább vinni a szerelem projektet és tovább fejleszteni, sok hasznos információval, egymást segítő közösséggel, kutyaiskolákkal, alapítványokkal való közös munkával, továbbra is a kis manufaktúrákat támogatni, keresni, az újat, szépet, egyedit és megtalálni Nektek Gazdiknak és Természetesen NEKIK, azokat a termékeket, amelyek mind minőségben, mind pedig a fenntarthatóság szempontjából jók, jobbak!  Mert továbbra is ugyanaz a fontos mint Neked vagy nekem, Ők. Mi. A Föld.

 Erika, Tamás, Zora, Mexi, Csoki.....

"Csodálatos átélni azokat a pillanatokat, amikor a kedvencünk igazán önmaga lehet és ezzel olyan emlékekkel gazdagít minket, ami nem sok mindenhez fogható. Természetesen Nekik! is mindent megadunk, ami tőlünk telik. Mindig is éreztem, hogy hiába vagyok filmrendező, nem tudom életem egyéb területeiről sem kihagyni az állatokat. Kérdés sem volt, hogy nem is akarom. A Homo Sapiens kapcsolata a Föld többi lényével lenyűgöz és nem egyszer sajnos elborzaszt. Figyelem és kutatom az olyan történeteket, ahol megmutatható és érthető mindenki számára, hogy milyen fontos és labilis is egyben ez a kapcsolat, hogy mennyire fontos lenne közeledni és nem távolodni tőlük. Mert tanulhatunk egymástól és fejlődhetünk együtt.

Szerettem volna megtalálni a módját, hogy mindkét szenvedélyemet életben tartsam. Remélem sikerült.

Kishúgom csatlakozott hozzám és karonfogva haladunk az úton, ő néha visszahúz a talajra, hogy ne szálljak túlságosan el és így tökéletesen kiegészítjük egymást sok négylábú családtagunkkal együtt. Róluk mindig láthattok újabb és újabb fotót, történetet a különböző éteri szociális csatornákon, vagy épp személyesen. Ők Esmé, Alfie, Adorján, Duma, Szénci, Bóci, Marci és akik már nincsenek velünk: Zazie, Olivér, Pamacs, Sushi, Szaffi, Panka, Lucifer, Picúr, Dani, Tuffy, Matyi, Muki.

Család, कुटुंब, ohana, خاندان, fjölskyldan, မိသားစု, whānau, המשפחה, ਪਰਿਵਾਰ, ģimene, ቤተሰብ, fanmi, ครอบครัว, famiglia, കുടുംബം, परिवार, teaghlach, 家庭, umndeni, পরিবার, үй-бүлө, ಕುಟುಂಬದ, kulawarga, ընտանիք, පවුලේ ... mindenhol mindig egyet jelent: a szeretet révén összetartozunk, kapcsolódunk és a tagoknak együtt kell működniük, létezniük, akár vér szerinti akár örökbe- és befogadott és akárhány lába is van.

A ‘GIFT’ című kis videót már bizonyára sokan láttátok más csatornán is.

Gift - ( Official Video ) Director's Cut from Zsemberi Film on Vimeo.

Azt tudom ígérni, hogy a márkánkat, az itt kapható termékeket ugyanazzal a szenvedéllyel, odaadással és hittel kerestem, kutattam és teszem folyamatosan, amivel a fenti film is készült. Mert a tömeggyártás helyett fontos, hogy olyan manufaktúrákat, embereket, családokat támogassunk közösen, akiknek ugyanaz fontos, mint Neked, vagy nekem. Ők. Mi. A Föld. Közösen."

 Zs.Zsófia

Új kisfilm: