A 12 legjobb autó üléshuzat

Barna, pépes, és sajátos aromája van.

Olyan ez a kutyáknál, mint a gyerekeknél az édesség-, vagy játékbolt.

Megvan a tipped?

Ez a S.Á.R.

A legtöbb kutya nem csak szereti, de egyesek fanatikusan rajonganak érte. Amikor a kutyád a sárban vadul, a hátán hempereg, normális, hogy a hangos nevetés és a sírás közeli állapot között ingadozol.

Mégis, ha szemtanúja lehetsz eme tiszta örömünnepnek, felvetődik benned a kérdés: miért ne hagynád, hogy teljes extázisban hemperegjenek, és foglalkozol a következményekkel később? Amikor a hancúrozásnak vége, akkor kezdődik a takarítás. Ne hagyd, hogy tönkretegye a napodat. Szórakozni vágyó embernek tartod magad, és szeretnéd támogatni a kutyusod végtelen kalandvágyát, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy teljes mértékben elmerül a sűrű sárban, igaz? Amit nem akarsz, az az, hogy becsapjanak: hogy egy szakadt régi törülköző és egy üveg víz elég lesz a mocsok kezelésére. Ráadásul a kiruccanások gyakran az otthontól távol történnek, így a kerti slag gyakran nem lesz kezed ügyében.

Bemutatunk 12 autó üléshuzatot, amelyek a legmakacsabb sárral is megbirkóznak és kötelező az összes kutyás autóban! Megosztjuk tippjeinket, hogy mit kell tenned, mielőtt elindultok, javaslatokat teszünk könnyen tisztítható termékekre, és hogyan lehet a koszos kutyád ragyogóan tiszta kábé pillanatok alatt. Ráadásul ezek a tippek tökéletesen megállják a helyüket, télen-nyáron, sárban-hóban és homokban is. Jól hangzik? Vágjunk is bele.

Még mielőtt kinyitod a kocsi ajtaját, bizonyosodj meg róla, hogy rendelkezel egy minőségi, megbízható kutyás autó üléshuzattal! Nagyon sok lehetőség közül választhatsz, a klasszikus autó üléshuzattól, a függőágyig, a kutya autós ülésemelőn át.

Ha ez rendben, akkor most már kinyithatod az ajtót és beengedheted utastársaidat:)

autó üléshuzat
@palmettopointers

Bár a sárhoz semmi köze, de a legesleglényesebb szempont a kutyás autós utazáshoz a biztonság. Ez azt jelenti, hogy a kutya legyen bekötve biztonsági autóshámmal, ne tudjon az öledbe mászkálni, és/vagy zavarni téged vezetés közben.

A megfelelő autó üléshuzat a helyén van, kutya/kutyák bekötve, indulhatunk.

A járművedtől és a kutyád kedvenc utazási pozíciójától függően változhat, hogy nektek melyik a legmegfelelőbb autó üléshuzat.

Kezdjük az első üléssel. Ha kutyád nincs több, 15 kg-nál és az anyósülésen ül, fontold meg egy kutya ülésemelő beszerzését. Ez az ülés teljes felületét beborítja, így a sár nem érheti a szövetet, vagy a bőrt. Az autós biztonsági kutyahámot pedig természetesen hozzárögzítheted.

Nálunk kettő autó ülésemelő közül választhatsz:

KURGO HEATHER BOOSTER SEAT

27.900 Ft

autó üléshuzat

KURGO ROVER BOOSTER SEAT

25.900 Ft

A hátsó ülésen ülők számára két lehetőség van – klasszikus autó üléshuzat vagy egy függőágy. Az autó üléshuzat a jármű ülőrészét fedi le a fejtámlától a padlóig.

Autó üléshuzatból sokfélét tudunk ajánlani, kutya és autó függő, hogy melyik válik be nektek:

KURGO WANDER BENCH

20.900 Ft

Egy igazi klasszikus! A Kurgo Wander Bench autó üléshuzat víz- és foltálló sok rögzítési ponttal, hogy tuti ne csússzon el. Ez alap elvárás.

 

KURGO HEATHER BENCH

23.900 Ft

Íme Heather. Ez a szövet típusa, nem a huzat neve. Hívhatod Enrique-nek, Abigélnek vagy bármi másnak, a lényeg, hogy stílusos. A kéttónusú szövés kifinomult pettyes mintázatot, tartós és gyönyörű védelmet hoz létre két kedvenc dolog között, amelyek ideális esetben soha nem találkoznának: a kutyád és az autó belseje. Vízálló és foltálló, biztonságosan rögzül az autó ülésén.

Ha ti klasszikus autó üléshuzat helyett inkább függőágy pártiak vagytok, arra is van pár szuper megoldásunk!

autó üléshuzat

A függőágy kicsit más, mint a klasszikus autós üléshuzat. A hátsó ülések fejtámlájától csatlakozik az első ülések fejtámlájához. Ez teljes egészében lefedi a hátsó fertályt.

KURGO WANDER HAMMOCK

27.900 Ft

Az első és hátsó ülések között biztonságosan felfüggesztve a Wander Hammock tartós, vízálló akadály a kutyád és az autó eladási értékének reménye között.

KURGO LOFT HAMMOCK

30.900 Ft

Legyen olyan függőágy a kocsidban, ami megfelel bármilyen hangulathoz.
A Loft függőágy teljesen átfordítható, két színnel, hogy megfeleljen bármelyik hangulatnak, és tartós, vízálló Microtomic ripstop szövetből készült, plüss poliészter töltettel. 

KURGO HEATHER HAMMOCK

28.900 Ft

Miért legyél egy átlagos kutyatulajdonos, ha divatos kutyatulajdonos is lehetsz? A Heather Hammock biztosítja az eredeti Wander Hammock összes gyakorlati előnyét, de egy új, tartós, gyönyörű szövet stílusával: két különböző cérnaszín fonódik össze, hogy finom pettyezett mintát hozzon létre. 

KURGO COAST-TO-COAST 

38.900 Ft

A Kurgo Coast-to-Coast Hammock valódi, teljes fedést biztosít a jármű hátsó ülésén. A többi üléshuzathoz hasonlóan az első és hátsó fejtámlákra akasztható, biztonságos helyet biztosítva kutyádnak az utazásához. Más üléshuzattal ellentétben viszont a Kurgo Coast-to-Coast kiterjesztett kialakítással rendelkezik, amely kőkemény Rufftex™️ anyaggal borítja a padló részt is. 

KURGO HEATHER HALF HAMMOCK

27.900 Ft

A Heather Half Hammock a hátsó ülés felét egy hangulatos hellyé alakítja szőrös utasodnak, míg a másik felét szabadon hagyja a nem (legalábbis annyira nem) szőrös vendégek számára.

Azoknak a kutyáknak, akik szívesen utaznak a raktérben például egy SUV-ban, a csomagtartó védőhuzat a megfelelő megoldás.

autó üléshuzat

KURGO CARGO CAPE

26.900 Ft

Megvan az autó üléshuzatod, de miért hanyagolnád el a csomagtartó védelmét?

Ha nem véded a csomagtartódat, az egyenértékű a lábnap kihagyásával. A kutyádnak rengeteg módját tudja, hogy rongálja a csomagtartót. De ez nem az ő hibája! Rajta kívül is rengeteg minden okozhat sérülést, koszt-káoszt: tavaszi virágvásárlás, szeméttárolás stb. Egy szó, mint száz, tartsd tisztán a vízálló, foltokkal szemben is ellenálló Cargo Cape segítségével a csomagtartódat! 

Tudtad, hogy félmillió forint árelőnyt jelenthet egy használt autó eladásánál, ha használsz üléshuzatot?

Ülésvédő termékek széles választékát kínáljuk minden autótípushoz. Ezek könnyen felszerelhetők és tisztíthatók, széles színválasztékban kaphatók, és végtelen kirándulásokon is megállják a helyüket.

TIPP #1: Tarts extra törülközőket a kocsiban!

Mielőtt a kutya egyáltalán beszállna az autóba, győződj meg róla, hogy a lehető legtöbb sarat és szennyeződést letörölted. Ráadásul,
sosem tudhatod, mikor öntöd ki a reggeli kávédat vagy vizedet! Egy régi törülköző nagyszerű lehetőség a szennyeződések felitatására, mielőtt azok katasztrófává válnak. Az állandóan piszkos üléseket nehéz teljesen újszerű állapotba hozni.

TIPP #2: Tarts az autóban 1-2 szemeteszsákot

Az extra szemeteszsákok az autóban szuper hasznosak! A szemét könnyen összeadódhat egy
kis térben. Ha meg kell törölnöd a kutyádat és nem akarod a sáros törülközőt az ülésre vagy a padlóra dobni, rakd egy szemeteszsákba. A sár így nem kerül át a törölközőről.

TIPP #3: Gyakran és alaposan takaríts

Amikor a sár és a kosz sokáig észrevétlenül marad az autóban, egyre nehezebbé válik a tisztítás. Ne hagyd, hogy a kosz és a rendetlenség megmaradjon – takarítsd fel őket, a keletkezés pillanatában.

Amennyiben már van autó üléshuzatod, dobd be őket a mosógépbe, hogy ne kezdjen el bűzleni. Nagy rendetlenség eltakarítása ijesztőbb, ezért hidd el, a gyakori takarítás a barátod:)

TIPP #4: Gyűjtsd a szőrt

Legyen kéznél mindig egy szőrgyűjtő! Ez a kis eszköz csodákra képes, ami akkor is jól jön, ha a te kutyád épp nem szőrözik, de barátokkal utaztok és ott van vedlő kutyus.

KURGO SHED SWEEPER

5.700 Ft

Bár a takarítás talán nem a legszórakoztatóbb tevékenység, de ha megpróbálod ezeket a tippeket betartani, akkor több időd marad a minőségi szórakozásra!

TIPP #5: Sárálló Termékek

Mikor mostad ki utoljára a kutyád ruháját? A
nyakörvét? Soha? Egy évvel ezelőtt? Nem gyakran gondolunk erre, de a nyakörvek
nagyon koszosak lesznek a kutyák szőrében lévő olajoktól és a sok kültéri játéktól.
Használj víz és koszálló nyakörvet, pórázt, mint amilyenek a BUBARK, vagy a HURTTA GO termékei, melyek nemcsak divatosak, de egy szivaccsal könnyen tisztíthatók. Vízálló és bűz távoltartó anyagból készültek, így a sár és a piszok sem fog tapadni vagy beleivódni ezekbe.

autó üléshuzat

SÁR UTÁNI ELENGEDHETETLEN KELLÉKEK

GO SHOWER

12.900 Ft

A Go Shower hordozható kutyatusolót bárhol használhatod! Egy közeli faágra, vagy az autó ajtajára is akaszthatod. 6 liter víz fér bele, ami több mint elegendő akár még egy nagyobb kutya alapos tisztításához is. Könnyen összepakolható és strapabíró rip-stop anyagból készült, hogy sokáig segítse sáros kalandjaitokat. Ráadásul, ha esetleg megszomjaznál egy sörre a nagy lábmosásbab, akkor a mellékelt palacknyitóval megünnepelheted, milyen könnyű is volt letakarítani a kölyköt. Vigyázz, ha a zuhanyzót a napon hagyod, a víz meleg lehet a kutyádnak!

autó üléshuzat

MUD SHOWER

4.100 Ft

Ha a Go Shower több, mint amire szükséged van az adott feladathoz, akkor a Mud Dog Shower villámgyorsan megtisztítja kutyád piszkos mancsait vagy sáros felszerelését. Bármilyen PET palackot hordozható zuhanyzóvá alakít, amelyből, több mint egy percig jön a víz,
ha 2 literes palackot használsz. Tartsd egyet az autóban, vagy a hátizsákban, valamint egy
törülközőt, és élvezzétek az ösvényen töltött piszkos időt, tudván, hogy a tisztítás gyerekjáték lesz! Megjegyzés: Ha a palackot a napon hagyod, a víz meleg lehet a kutyádnak!

KALANDRA FEL!

kutyazuhany

További cikkeink:

Kutya biztonsági öv és kutyabox: melyik a legjobb termék 2021-ben?

Ajánlott termékek

Régebbi írások Újabb írások