Egy jó ügy - LEGO DOG PARK - Agility pálya

Egy jó ügy – amiért szerintünk érdemes tenni

 

A minap találkoztunk Szalay Péterrel, aki egy nagy álmát igyekszik megvalósítani. Szerintem fantasztikus, amikor valaki meri követni az álmait és küzdeni értük, ezért úgy döntöttünk, mi is mellé állunk és segítünk.

A nagy álom pedig az, hogy Ő is LEGO tervező legyen és a LEGO kínálatában mindenki számára elérhető legyen egy kutya agility pálya és minél többféle kutyafigura, vagyis a LEGO DOG PARK.

Mennyire szuper lenne, ha a lennének ilyen Lego kutya figurák, ugye? Ha a border collie, az ausztrál juhászkutya, a skót juhászkutya, a dobermann, a berni pásztorkutya, a szamojéd, a shiba inu, és a magyar vizsla, mudi vagy puli is bekerülhetne a kínálatba a jelenleg gyártott husky, németjuhász, tacskó, dalmata és francia bulldog kutyafigurák mellett.

A vele élő border collie és a golden is segített ihletet adni a tervezendő fajtákhoz.

Beszélgettünk Péterrel és kiderült, hogy már gyerekként nagyon szerette a kutyákat és a Lego-t, mindemellett szeret alkotni. Ezért megálmodta ezt a LEGO DOG PARK-ot. Őszintén bevallom, amikor először láttam a képeket, az jutott eszembe, hogy mennyire szuper, a sok új kutyafajta mellett az is nagyon tetszik, hogy interaktív és így még nagyobb élmény a gyerekeknek játszani vele. Szívesen játszanék én is vele a kislányommal, biztosan ő is élvezné, mert én is imádok Lego-zni, így felnőttként is. Péter is biztos elképzelte már, hogy milyen fantasztikus lenne ha a gyermekével, (aki nem sokára megszületik,) pár év múlva együtt leülni játszani a LEGO DOG PARK-kal és büszkén mutatni neki, hogy : „Nézd Kicsim, ezt Apa tervezte.” 😊

Péter formatervező mérnökként dolgozik a mindennapokban, így a tervezés és elkészítés, 3D nyomtatással és 3D scanneléssel, nem okozott gondot, bár azt mondja ez nem volt egy könnyű munka, de most szüksége van egy kis segítségre, hogy a nagy álmot meg is tudja valósítani, ami egyrészt a szuper új lego, másrészt bekerülni a Lego tervezők közé!

Az én, a Te és minden kutyát, lego-t, gyereket és játékot szerető ember segítségére, ugyanis a Lego ad lehetőséget arra, hogy bárki, (na jó, nem bárki, de akinek van egy jó ötlete, elég ügyes és kreatív és el is tudja készíteni, amit megálmodott) új Lego-kat ihlessen és bővítse a Lego, amúgy szuper kínálatát, ehhez azonban az kell, hogy elég sokan szavazzunk az ötletére.  Péternek 10 ezer szavazatot kell elérnie, ekkor a LEGO szakemberei hoznak döntést, de Péter és mi is hiszünk benne, hogy eléri a 10 ezer szavazatot és megkapja a jóváhagyást, hogy ez a csoda mindenki számára elérhetővé váljon és megjelenhessen a polcokon.  Ugye Ti is segítetek?  

 

Fogjunk össze és támogassuk Szalay Pétert egy (regisztráció után) ingyenesen leadható szavazattal, hogy hozzájárulhassunk egy jó ügyhöz, hogy egy magyar mérnök Szalay Péter is LEGO tervező legyen és mindenki örömére elérhető legyen, az egész világon, az általa megálmodott LEGO DOG PARK és a sokféle kutyafigura között, akár a magyar fajták is.

Ezen a linken, a Lego ideas oldalán, tudtok ingyenesen szavazni:

https://ideas.lego.com/projects/ecdd9c17-3ec3-4663-9179-16edffc9ce79

 

Mi már szavaztunk!

 

 

Ajánlott termékek

Older Post Newer Post