6 hetes alapképzés & szemléletformáló beszélgetések

Gazdi lettem képzés

Jelentkezés

Ismerd meg és sajátítsd el velünk a tudatos gazdiság alapjait!

Elveszettnek érzed magad a kutyázás világában? Nehézségekkel és problémákkal küzdesz a kutyáddal kapcsolatban? Szeretnél valóban felelősségteljes és tudatos gazdivá válni? Szívesen megtapasztalnád, hogy a kutyáddal töltött idő hogyan lehet élmény mindkettőtök számára? 

Újonnan induló Gazdi lettem képzésünkön játékos gyakorlatokkal és technikákkal segítünk, hogy magabiztosabb gazdivá válj, miközben egy egyedülálló kutyás közösség tagja is lehetsz! Velünk tartasz?

Képzésünkön nemcsak a kutyád, hanem te is fejlődsz majd, hiszen a kutyákkal való kapcsolat felépítése mindig a gazdinál kezdődik. Ahogyan az ember, úgy a kutya is egy összetett lélek. Gazdiként kulcsfontosságú, hogy megismerd kutyád szükségleteit, igényeit, és tudd, mit miért csinál a kedvenced. Ha ezekre tisztán rálátsz, sokkal felkészültebben és magabiztosabban kezelheted a helyzeteket. Ezáltal a bizonytalansággal, frusztrációval és feszültséggel teli mindennapok helyett, egy boldog, felszabadult és kiegyensúlyozott közös élet vár rátok! Ezen az úton kísérünk végig téged!

Egy kis ízelítő a képzésünkből:

• élményalapú, játékos közös tanulás vár a Hajógyári-sziget nyugodt zöld környezetében hétvégente,

• szerda esténként a Kutya Egy Hely hangulatos kávézójában tanulhatsz tőlünk a kutyusod működéséről, sőt kérdéseidre, kételyeidre is választ kaphatsz,

• közös kirándulások alkalmával is gyakorolhatsz, miközben megtapasztalhatod a közösségi kutyázás élményét!

Szerinted milyen a kutyás életforma?

Szerintünk ilyen!

☀️ Sok-sok minőségi idő a négylábúddal

🙏 A flow élmény teljes megélése, amikor együtt vagytok

🤗 Bizalmi kapcsolat a kutyusoddal

☕️ Gond nélkül kávézóba vagy akár baráti társaságba járni együtt

🦮 Feszültség nélkül sétálni az utcán

🏃‍♀️Közösen sportolni és szabadon kirándulni

Ne aggódj, ha számodra egy ehhez hasonló élet még nagyon távolinak tűnik. Képzésünkön segítünk, hogy a ti mindennapjaitok is így teljenek! Végigkövetjük a fejlődéseteket, a felmerülő problémáitokra pedig közösen találjuk meg a megoldást! Mindezek mellett, szeretnénk neked megmutatni, hogyan tölthetsz minőségi időt a kutyáddal, amelyet te is maximális élményként élsz meg. Nem utolsó sorban pedig megmutatjuk, hogyan szeretheted jól a kutyád, ehhez pedig megismertetjük veled kutyád szeretetnyelvét is!

Kik vagyunk mi?

Ismerd meg a képzés trénereit: Annát és Dávidot!

Két kutyabolond vagyunk, a megszokottól eltérő, nehezebben kezelhető, a közhiedelemben „taníthatatlanként” felcímkézett vadászkutya fajtákkal. Azért fogtunk össze, hogy megmutassuk: nincs lehetetlen! Ha nekünk sikerült ezekkel a fajtákkal kialakítanunk egy kiegyensúlyozott közös életet, bármilyen kutyával lehetséges együttműködni. Ehhez viszont gazdiként meg kell tanulnunk, mi a kedvencünk szeretetnyelve és mi motiválja őt igazán.

Számunkra a kutyázás egy életforma. Míg Dávid a futás szerelmeseként tudatosan döntött egy whippet mellett, addig Anna a spániele hatására vált kanapéhuszárból mára már futócipő-koptatóvá. Mindketten közösen sportolunk a kutyáinkkal, és alig tesszük ki a lábunkat otthonról négylábú társunk nélkül. Valljuk, hogy kutya nélkül nincs élet. 

Bár két különböző pontról indultunk, fél éve útjaink keresztezték egymást. Ennek eredményeképp született meg a képzés, hogy egyedi szemléletünket, valamint a kutyás élet szépségeit és élményeit minél több gazdinak át tudjuk adni.

Kezdés: Május 28. - Szombat 10:00

Részletek a képzésről

Mit fogsz tanulni a Gazdi lettem képzésen?

Megtanítjuk neked, hogyan értsd meg a kutyád működését | hogyan kezelheted a problémás viselkedéseket, | hogyan lehet magabiztosabb kutyád társaságában, hogyan tölthettek együtt minőségi időt - hogyan válhat az együtt töltött idő közös élménnyé mindkettőtök számára, | hogyan lehet kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatotok, | hogyan játssz a kutyáddal, | hogyan dicsérd meg, és hogyan okozz kutyád számára pozitív élményeket, | hogyan kommunikálhatod hatékonyan a kutyád felé, amit szeretnél tőle.

Az elméleti alkalmakon a következő témákat fogjuk érinteni közösen:

Alapfelszerelés: mit szükséges biztosítanod a kutyád számára?
Kutyák kommunikációja: mit akar közölni feléd a kutyád?
Táplálkozás: hogyan és mivel érdemes etetned?
Kutyabiztos otthon: hogyan alakíthatsz ki biztonságos környezetet otthon a kutyád számára? 
Városi élet: a város nyüzsgő helyszínein hogyan maradhat nyugodt a kutyád?
Utazás: hogyan közlekedj biztonságosan a kedvenceddel autóban vagy tömegközlekedési eszközökön?
Matricakutya: hogyan lehet személyes tered és olyan kutyád, aki nyugodtan egyedül hagyható?Napközi: miért éri meg a napközi? Hogyan szoktasd be a kutyád? 
Balesetek megelőzése: hogyan előzheted meg a veszélyes helyzeteket? Hogyan védhetsz ki egy kutyatámadást?

A képzés 10 alkalmat foglal magában, azaz 6 gyakorlati alkalmat a Hajógyári-szigeten, illetve igény szerint 3 elméleti alkalmat a Kutya Egy Hely kávézójában és 1 közös kirándulást a csapattal. 🤗

A közös beszélgetések regisztrációhoz kötöttek, így ha jelzitek a részvételi szándékotokat, ez esetben tudunk találkozni. Természetesen van lehetőségünk online is beszélgetni, de ehhez bármikor elérhetőek vagyunk számotokra.

Az alkalmak 60 percesek, de ezt igyekszünk majd rugalmasan tartani, hogy a lehető legtöbbet foglalkozzunk Veletek.

------------------

Időpontok:

🤗 A képzés Május 28-én 10:00 -kor indul az első gyakorlati alkalommal.

🤔 Van lehetőségem megismerni a képzést és a trénerek mielőtt jelentkezek?

Több ingyenes bemutató órát is tartunk a Margit-szigeten, így érdemes követnetek az eseményeinket.

A gyakorlati alkalmak szombatonként 10 - től a Margit - szigeten lesznek megtartva. A pontos helyszín később kerül megadásra.

A beszélgetések és elméleti alkalmak pedig szerdánként 18 órás kezdettel a Kutya Egy Hely kávézójában.


Hogyan tudsz jelentkezni?

A jelentkezési határidő: 2022. május 25.

A fent található Jelentkezés gombra kattintva tudod elküldeni a jelentkezésed és az adataid. A képzés árát átutalással tudod rendezni a visszaigazoló e-mailben található számlaszámra utalva.

Szeretnél kérdezni tőlünk vagy megnézni egy bemutató órát?

Nézz körül a facebook oldalunkon az események között vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk Neked: Kattints ide

A képzés ára 45 000 Ft, mely 2 részletben fizethető.

Az induló csomagban ajándékba adunk neked egy jutalomfalattartót a gyakorláshoz és egy madzagos labdát is a közös játékhoz.

Okleveles kutyatréner

Anna & Brandy

„Különleges ismertetőjegyem, hogy akárhová megyek, kutyanyál borítja legalább egy ruhadarabomat, legyen az akármilyen frissen mosott.. Már gyerekként is erősen kötődtem a kutyákhoz, családi összejövetelekkor én voltam az, aki a rokonok helyett inkább a kutyákkal társalgott. 22 évesen, második kutyám megvételét követően érett meg igazán bennem a gondolat, hogy velük szeretnék foglalkozni.

Egy hiperaktív, ösztönvezérelt kan cocker spániel gazdájaként elmondhatom magamról, hogy megjártam azt az utat, amit sokan már az elején feladtak volna. Mindezt azért, mert én is abba a hibába estem, hogy nem voltam elég körültekintő kiskutyám kiválasztása során, majd pedig elég következetes annak nevelésében. Így másfél éves korában, még ivarosan, kezdtem el újraépíteni a kutyát. Rengeteg nehézséggel járó, akadályokkal kikövezett út vezetett odáig, hogy egy kisérőkutya (BH) vizsgát letegyünk, trükkversenyt nyerjünk és két tréneri képzést elvégezzünk közösen, de minden perce megérte. 

Éppen ezért, pontosan tudom milyen érzés az, ha a kutyánk megnehezíti a mindennapjainkat és több feszültséget gerjeszt bennünk, mint amennyit felold. Szeretnék minél több gazdinak segíteni abban, hogy ez az időszak a lehetőségekhez mérten lerövidüljön és minél hamarabb megkezdjék közösen boldog, kiegyensúlyozott életüket.”

Okleveles kutyatréner

Dávid & Indigó

„👋 Kovács Dávid vagyok, okleveles kutyatréner, és szenvedélyesen imádom ezt az életformát. Számomra ez a szerelem az első whipimmel érkezett el. Korán rájöttem, hogy van hatásom a kutyákra fajtától függetlenül és mindig érdekes tapasztalás volt látni, hogy sok gazdi ennek ellenére milyen tehernek érzi a közös életet a négylábújával.

Ahogy az ember is, a kutya is egy bonyolult lélek. Rengeteg érzés és szükséglet kering benne így pedig fontos, hogy megértsük a gondolkodásmódját és a működését. “

Use this banner to greet your customers and inform them about new collections, sales or shipping policies.

Item is added to cart